GIGABYTE GA-Z170-GAMING K3 LGA1151 ATX osnovna plošča Povečaj

GIGABYTE GA-Z170-GAMING K3 LGA1151 ATX osnovna plošča

Nov

139,90 €

Več podatkov

Matična plošča GIGABYTE GA-Z170-Gaming K3 je odlična gaming plošča za procesorje Intel šeste generacije s podnožjem LGA1151. Ponuja podporo za 4 module DDR4 do frekvence 3600MHz, vgradnjo M.2 SSDja, odličen zvočni čip, najnovejši USB standard USB 3.1 , Killer LAN mrežno kartico, ojačane reže za vgradnjo težke grafične kartice...

Pri igranju iger je zvok izredno pomembna komponenta in zato imajo GIGABYTE Gaming matične plošče vgrajen odličen zvočni čip z 115dB SNR HD Audio ojačevalcem za poganjanje zahtevnejš ih gaming slušalk. Zvočni del uporablja kvalitetne japonske kondenzatorje in je z ločen od ostalega vezja. Meja je označena z LED osvetlitvijo, ki še doda k atraktivnemu videzu vašega računalnika.

Opremljena je z M.2 režo, ki uporabniku omogoča PCI-Express povezavo za SSD naprave. Ponuja do 32 Gb/s hitrosti prenosa podatkov in tako občutno hitrejše delovanje v primerjavi s trenutnimi mSATA in celo SATA 3 napravami.

Killer E2201 je hiter in prilagodljiv gigabitni Ethernet kontroler, ki ponuja boljše spletno igranje in multimedijo v primerjavi s standardnimi rešitvami.

GIGABYTE App center z Easy Tune in Cloud Station™. EasyTune omogoča natančno nastavljanje sistemskih nastavitev v Windows okolju. Cloud Station™ je sestavljen iz več unikatnih GIGABYTE aplikacij, ki omogočajo vašemu pametnemu telefonu ali tabličnemu računalniku da komunicirajo, delijo podatke ali nadzorujejo nameizje osebnega računalnika preko brezžične povezave. Patentirana DualBIOS UEFI zaščita šč iti ključni del matične plošče. Vključuje glavni in "rezervni" BIOS in tako ščiti matično ploščo pred virusi in strojnimi napakami.

Mnenja in ocene

Zaenkrat še ni komentarjev strank.

Napiši mnenje

GIGABYTE GA-Z170-GAMING K3 LGA1151 ATX osnovna plošča

GIGABYTE GA-Z170-GAMING K3 LGA1151 ATX osnovna plošča

Napiši mnenje